Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που βρέθηκε αναίσθητο με σχοινί στο λαιμό στη Θεσσαλονίκη

Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που βρέθηκε αναίσθητο με σχοινί στο λαιμό στη Θεσσαλονίκη


Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση  και θα παραμείνει σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας στην,  Μονάδα Εντατικής Παίδων (ΜΕΘ) του Ιπποκρατείου με τη διάγνωση «απαγχονισμός - κατάσταση μετά αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή», όπως σημειώνει ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ιπποκρατείου.
«Ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα και τέθηκε σε μηχανικό αερισμό υπό στάγδην καταστολή και αποιδηματική αγωγή. Κατά την εισαγωγή και μέχρι σήμερα είναι αιμοδυναμικά σταθερός, χωρίς προβλήματα οξυγόνωσης, λοιπά συστήματα κ.φ. Επίσης, φέρει μια κυκλοτερή εκχύμωση στην τραχηλική χώρα (που συνάδει με τον μηχανισμό κάκωσης), πετέχειες στο πρόσωπο και στον τράχηλο. Το παιδί θα παραμείνει σε καταστολή και μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας. Παρά τη σταθερότητα της κλινικής εικόνας η κατάσταση θεωρείται κρίσιμη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Ιπποκρατείου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!