Σήμερα ο Βασίλης Πρατσινάκης στην Πλατεία Δημοκρατίας της Ευκαρπίας

Το τραγούδι θα είναι σε πρώτο πλάνο με τον αγαπημένο Βασίλη Πρατσινάκη την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20.30, στη Πλατεία Δημοκρατίας της Ευκαρπίας. Η συναυλία θα δοθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» που σχεδίασε και παρουσιάζει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης με τον Ηλία Βελλή στο λαούτο και το μπουζούκι, τον Αντώνη Κουμανδράκη στην κιθάρα και τον Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο, μέσα από  γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, που γελάσαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έντεχνα, λαϊκά αλλά και κρητικά τραγούδια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ο Δήμος Παύλου Μελά  θέλει να εκφράσει τις ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ του προς τα παρακάτω Μέσα Ενημέρωσης και όλους όσους προβάλλουν τις εκδηλώσεις και συμβάλλουν στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών  και στην προσέλκυση ευρείας κλίμακας κοινού.

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94,5 – THESSNEWS – ΕΡΤ3 – TV 100 – THESTIVAL –  VORIA – ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – PARALLAXI – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - KARFITSA – SELEO – KULTUROSUPA – CITYPORTAL - ΒΕΡΓΙΝΑ TV - ATLAS TV – FOCUS 103,6 FM – 102 FM – 95,8FM – FM 100 - ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 107,7 – DAILYTHESS – TYPOSTHES – ATTICANEWS - KA BUSINESS - BHMA PRESS – AVATONPRESS - THESSALONIKI PRESS - ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3 – POLITISMIKA.GR


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!