Δήλωση- απάντηση Σάκη Λαζαρίδη στις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ Π. Καμένου. Όχι στον τεμαχισμό του Καρατάσιου!


Δήλωση - απάντηση αναρτήθηκε (στο facebook)  απο τον  Σάκη ΛαζαρίδηΕντεταλμένυο δημοτικού συμβούλου Περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά, πριν απο λίγο σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ κ Πάνου Καμένου. Συγκεκριμένα η δήλωση αναέρει:

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου σχετικά με ''υποχρεώσεις'' της Πολιτείας προς τον αθλητικό σύλλογο Μακεδονικό θα ήθελα να αναφέρω συνοπτικά το εξής: 
"Υποχρέωση" κύριε Υπουργέ πρέπει να έχετε απέναντι στην τοπική κοινωνία και στους χιλιάδες πολίτες της υποβαθμισμένης Δυτικής Θεσσαλονίκης και όχι προς ένα ιδιωτικό αθλητικό σύλλογο που εποφθαλμιά δημόσια έκταση για καθαρά επιχειρηματικούς λόγους. Και αυτό δεν λέγεται ιεράρχηση προτεραιοτήτων, αλλά ιεράρχηση ''υποχρεώσεων''. 
Οποιοσδήποτε μεροληπτικός τεμαχισμός του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων θα μας βρει απέναντι!!! 
Άλλωστε, οι σύλλογοι, οι φορείς και οι πολίτες της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι αυτοί που πρωτοστατούν εδώ και πολλά χρόνια για την απόδοση και αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ως ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους πολιτισμού, αθλητισμού, πρασίνου και αναψυχής!!!

Σάκης Λαζαρίδης 
Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!