Σχεδία-σε μαζί μας ΜΑΖΙ φωτίζουμε & αλλάζουμε Ζωές!

Σχεδία-σε μαζί μας
ΜΑΖΙ φωτίζουμε & αλλάζουμε Ζωές!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 5μμ μέχρι και τις 8μμ  

TOMS FLAGSHIP THESSALONIKI, ΤΣΙΜΙΣΚΗ 22

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ #ECHARITYGR PORTAL

Για ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 5μμ μέχρι και τις 8μμ, μπορείς κι ΕΣΥ να γίνεις μέρος της Ιστορίας ενός από τα πιο σημαντικά περιοδικά που βρίσκεις στη χώρα μας. Στην Οικογένεια του #echaritygr αγαπάμε να τολμάμε και ανοίγουμε τον Οκτώβρη με ένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ και βαθιά ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Εργαστήριο.
Αν είσαι κι εσύ αναγνώστης του Περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ, σου αρέσει η τέχνη και θέλεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους πίσω από το κόκκινο γιλέκο, έλα μαζί μας. Σε προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή πρωτοποριακή έκθεση αντικειμένων που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι, φαντασία και...πολλά αδιάθετα περιοδικά δρόμου Σχεδία που τόσο οι πωλητές όσο και φίλοι του περιοδικού, τα μεταπλάθουν σε έργα τέχνης αλλά και χρηστικότητας.
Στον φιλόξενο χώρο του Toms Flagship Thessaloniki, Τσιμισκή 22, θα έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε για το όραμα και τις αξίες του προγράμματος #ShediaArt, που στοχεύει στην επαναχρησιμοποίηση, τον επανασχεδιασμό και τη μεταμόρφωση ενός περιοδικού σε νέα χρηστικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, χάρη στο ζήλο και το ταλέντο των δημιουργών τους.
Η ζωντανή έκθεση θα είναι δωρεάν προσβάσιμη για το κοινό από τις 2 μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου ενώ το Σάββατο 6/10 σας περιμένουμε σε ένα συγκινητικό #workshop όπου μαζί θα φτιάξουμε τα επόμενα χρηστικά αντικείμενα του Σχεδια Art.
Τα έσοδα από την πώληση των έργων υποστηρίζουν τις δράσεις και το όραμα της Σχεδίας.
Είσοδος και Συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ.
Δηλώστε συμμετοχή στο γραφείο Θεσσαλονίκης.
ΦΡΑΓΚΩΝ 24, 54625 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2313 013605
Η εκδήλωση τελεί υπό τον συντονισμό και την διοργάνωση του portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης #echaritygr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!