Συνάντηση εργασίας της υφ. Κατερίνας Νοτοπούλου σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη, 5 Οκτωβρίου 2018


Συνάντηση εργασίας σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος Θεσσαλονίκης είχε σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, η Υφυπουργός Εσωτερικών  αρμόδια για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Δαυϊδ Σαλτιέλ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΟΣΕ, Αθανάσιος Σχίζας και ο προϊστάμενος  του γραφείου του πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης Γιώργος Αγγελόπουλος.
Συζητήθηκε, η πορεία υλοποίησης του έργου, καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα σχετικά με την ωρίμανση των μελετών και προσδιορίστηκε η έναρξη υλοποίησης των εργασιών εντός του 2019.
Επίσης, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να ξεκινήσει η δενδροφύτευση και η ανάπλαση της περιοχής σύμφωνα με την κυβερνητική εξαγγελία.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!