Μήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη, 26 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Μήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης


Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα με διπλή σημασία για τη Θεσσαλονίκη, εορτάζουμε τον πολιούχο της πόλης μας, τον Άγιο Δημήτριο, καθώς και την απελευθέρωσή της.
Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με ιδιαίτερη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία. Την τελευταία τριετία αναβαθμίζεται με κοινωνικές δομές και υποδομές, γίνεται διπλωματικός κόμβος με διεθνή αναγνώριση, και ανακτά τον ρόλο που της αξίζει, έτσι ώστε να αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια, αλλά και σε πυρήνα σταθερότητας, ασφάλειας, συνεργασίας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!