Το ΟΧΙ σε κάθε μορφή φασισμού και ολοκληρωτισμού είναι πάντα επίκαιρο

Η Γιάννα Παναγοπούλου παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου ως εκπρόσωπος του Ποταμιού και Πολιτική Υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ανέφερε στον χαιρετισμό της:
«Χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι εδώ ως εκπρόσωπος του επικεφαλής του Ποταμιού.
Το ΟΧΙ σε κάθε μορφή φασισμού και ολοκληρωτισμού είναι πάντα επίκαιρο. Ο ελεύθερος και φιλελεύθερος κόσμος οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση.
Η ιστορική Μνήμη κορυφαίων γεγονότων της νεότερης ιστορίας μας, όπως το έπος του 1940 και της Εθνικής Αντίστασης, μας υπενθυμίζει ότι μόνον όταν βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό καταφέρνουμε πολλά ως έθνος.
Ο πραγματικός φόρος τιμής στο ιστορικό ΟΧΙ των Ελλήνων είναι το δικό μας, το σύγχρονο ιστορικό ΟΧΙ της γενιάς μας, ένα ηχηρό ΟΧΙ στην αυτοκτονική για τη χώρα στασιμότητα, στη διαλυτική παραίτηση και το συμβιβασμό, στη δημαγωγία και το λαϊκισμό.
Οφείλουμε να πούμε ένα γενναίο ΝΑΙ σε μια Εθνική Στρατηγική Συμφωνία που θα υιοθετεί νέο υπόδειγμα και δομικές παρεμβάσεις, για να κινητοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να πάμε στην επόμενη μέρα.
Όπως η Ελευθερία θέλει Αρετή και Τόλμη, έτσι το πέρασμα της χώρας στην επόμενη μέρα θέλει Τόλμη και Ευθύνη.»
Ακολουθεί το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!