Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Μανώλης Γλέζος


Σε επίτιμο διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης θα αναγορευτεί αύριο στις 7 το απόγευμα ο Μανώλης Γλέζος με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του τμήματος.
Στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου τονίζεται ότι «το σύνολο των μελών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης θεωρεί πως είναι τιμή του η αποδοχή αυτής της πρότασης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης» από τον αγωνιστή.
«Απευθύνει κάλεσμα σε όλους του φοιτητές και στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας καθώς και στην τοπική κοινωνία, ώστε να έρθουν στην τελετή τιμώντας με την παρουσία τους τον 96χρονο που αποτελεί σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης».
Στην ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα της «αξία της Παιδαγωγικής». Επίσης, θα δοθεί «έπαινος» στον κ. Γλέζο από την αναπληρώτρια καθηγήτρια, Μαρία Σ. Παπαρούση.
Η βραδιά θα κλείσει με μια μουσική «αποφώνηση» και παραλλαγές των Frederic Rzewski / Giovanni Mirabassi στο θέμα του τραγουδιού «El pueblo unido jamás será vencido» («Ο λαός ενωμένος δεν θα νικηθεί ποτέ»).

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!