Συνέντευξη Τύπου απο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών και δίνοντας έμφαση στο φαινόμενο της Σεξουαλικής Κακοποίησης, σας καλεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30π.μ.στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Βορείου Ελλάδος (Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη) όπου θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου θα παρουσιαστούν τα στατιστικά στοιχεία των υπηρεσιών που παρέχει ο Οργανισμός για τα παιδιά θύματα βίας και των διεθνών συνεργατών του Οργανισμού αναφορικά με τη διάσταση που λαμβάνει το φαινόμενο. Παράλληλα, θα γίνει ο απολογισμός της καμπάνιας «Μένει Μυστικό» που πραγματοποίησε ο Οργανισμός το 2017 καθώς και η παρουσίαση των 15 προτάσεων για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Φαινομένου, όπως διαμορφώθηκαν μέσα από τις Συναντήσεις Εργασίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!