Απόρθητο κάστρο το Βελιγράδι


Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Champions League πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας καθώς επικράτησε εντός έδρας της Λίβερπουλ με 2-0. Ταπεινωτική ήττα για την Μονακό στο «Λουί Ντε».
«Φωτιά» στον τρίτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έβαλε η νίκη του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι επί της Λίβερπουλ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Μίλαν Πάβκοβ που βρήκε δίχτυα δύο φορές (στο 22' και στο 28') χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και διατηρώντας το αήττητο της έδρας.
Η αγγλική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και στο δεύτερο ημίχρονο είχε αξιόλογες ευκαιρίες όμως οι γηπεδούχοι με άμυνα από «ατσάλι» κράτησαν το μηδέν. Το τελικό 2-0 σήμανε την πρώτη νίκη σερβικής ομάδας στο Champions League με τη μορφή που έχει η διοργάνωση από το 1992 και μετά.
FULL TIME

Crvena zvezda record famous victory against Liverpool
Club Brugge claim first group stage victory since 2005#UCL pic.twitter.com/npH0erurgp
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 6 Νοεμβρίου 2018
Στο «Λουί Ντε», η Μονακό έχοντας στον πάγκο της τον Τιερί Αρνί, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκη γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Μπριζ με 4-0.
Οι οπαδοί της Μονακό, δυσαρεστημένοι από την εικόνα της ομάδας, έβαλαν φωτιά στην εξέδρα, εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους.
Η Μονακό στον 1ο όμιλο του Champions League είναι στην τέταρτη και τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!