Ρώσοι συγγραφείς στα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία



Tα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία  σε συνεργασία με την Ένωση Ρώσων Συγγραφέων, το Γενικό Προξενείο Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη και τον Γενικό Πρόξενο Ρωσίας κ. Αλεξάντρ Στσερμπακόβ, παρουσιάζουν τα βιβλία βραβευμένων Ρώσων συγγραφέων και Ελλήνων συγγραφέων, των οποίων τα έργα έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί στη ρωσική γλώσσα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ώρα 18.00’ στο βιβλιοπωλείο πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δημ. Γούναρη 39, Καμάρα).

Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν είναι:

1.«Ο Ιωάννης Καποδίστριας στη Ρωσία» του Arsh L. Grigori (εκδόσεις Aliteia).  Στο πλαίσιο της 190ης επετείου από την καθιέρωση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Το βιβλίο θα παρουσιαστεί από τον Διευθυντή του Εκδοτικού Οίκου Aliteia κ. Ι. Σάβκιν.

2. «Γιώργος Κωστάκης, η ζωή ενός συλλέκτη» (εκδόσεις Aliteia).Το βιβλίο παρουσιάζεται από τον I.Savkin και τον συντάκτη του προλόγου V.Malyshev.

3. Σειρά βιβλίων από συγγραφείς της Αγίας Πετρούπολης αφιερωμένα στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο της 315ης επετείου από την ίδρυση της πόλης, τα οποία εκδόθηκαν με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης.
Η σειρά θα παρουσιαστεί από τον μεταγλωττιστή της, μέλος της Ένωσης Συγγραφέων της Ρωσίας V.Malyshev.

4. "Αθήνα – Οδηγός στα ρώσικα". Παρουσιάζεται από τον συντάκτη V.Malyshev.

5. «Το κόκκινο ποτάμι» του Χάρη Τσιρκινίδη, εκδόσεις Ερωδιός και Aliteia. θα παρουσιαστεί από τους κ. Malyshev και κ. Ι. Σάβκιν.


Στο τέλος των παρουσιάσεων, οι συγγραφείς θα δεχτούν ερωτήσεις από το κοινό και θα υπογράψουν τα βιβλία τους.

Είσοδος Ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!