ΔΑΣΩ βόλει: Μια εύκολη νίκη εκτός έδρας

           

Το ΔΑΣΩ χθες κατάφερε να κερδίσει στο ΔΑΚ Αγίου Παύλου, την τοπική ομάδα του Κεραυνού Αγ. Παύλου με σκορ 0-3.
            Στο πρώτο σετ η ομάδα του  Κεραυνού κατάφερε να δυσκολέψει την ομάδα του ΔΑΣΩ. Στα υπόλοιπα δυο σετ όμως δεν τα κατάφερε, έχοντας κακή ψυχολογία πλέον, έχασε «με κατεβασμένα χέρια». Να αναφέρουμε ότι από την ομάδα του ΔΑΣΩ δεν αγωνίστηκε η Μπαχαράκη.
           
Τώρα το ΔΑΣΩ έχει δυο δύσκολους αγώνες όπου θα φανούν και οι δυνατότητες της ομάδας.       
                       
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ  (Καββαδάς) : Νικολουδάκη, Αστέρη, Οικονόμου, Πολυχρονιάδου, Θυφρονίτου, Καζοτζή, Ευταξία, Κρομμύδα, Ντεμάϊ, Γκέου, Παρδάλα, Σταμπουλή(λ),Τριανταφύλλου(λ), Αγραλαβίνη.       
                 
ΔΑΣΩ (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Γκούντα, Καριοφυλλίδου, Πυργιώτη, Σκουλούδη, Γεωργιάδου(λ), Παπαδοπούλου, Δόση, Μαλίκα, Χ΄ιωακείμ, Μπόσμαλη, Καλομοίρη, Χ΄αντωνίου (λ), Σιάκη.

Τα σετ : 21-25, 16-25, 10-25
Διαιτητής   : Παπαδόπουλος Αριστείδης
Σημειωτής : Καπλάνης Αναστάσιος

Την Κυριακή 18.11.18 στις 18:00 στο Κονταξοπούλειο , η γυναικεία  ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΣΑ Πειραματικού ΣΠΘ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

            Η ομάδα των κορασίδων του ΔΑΣΩ κατάφερε να  προκριθεί, ως τέταρτη στις τριάντα (32) καλύτερες ομάδες κορασίδων της Θεσσαλονίκης.   Στους προκριματικούς θα αντιμετωπίσει την δυνατή ομάδα του  ΠΟΓ Ηρακλή. 
            Η πρόκριση θα κριθεί στις δυο νίκες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!