Συνάντηση της διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών με το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης


Δελτίο Τύπου 30-10-2008

Θέμα: Συνάντηση με διοίκηση Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης


Με το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε η διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Την αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου υποδέχτηκε ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης και ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Κυριάκος Μερέλης.Από την πλευρά του Συλλόγου συμμετείχαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης,ο αντιπρόεδροςΠαναγιώτης Άκογλαν,ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης,ο ταμίας Φώτης Γούναρης, τα μέλη του Διοικητικού ΣυμβουλίουΒασίληςΜπαντής, Νίκος Ματθαίου, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού Βασίλης Πανταζής, το μέλος Άννα Ματθαίου και ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χρήστος Γιασκουλίδης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές λουτροπόλεις, και ιδιαιτέρα αυτές που βρίσκονται στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, με δεδομένο ότι ο κ. Ζορπίδης διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Λουτροπόλεων Ελλάδας και είναι γνώστης των προβλημάτων τους.
Από όλους τους συμμετέχοντεςαναπτύχτηκεέντονος προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η λουτρόπολη της Νέας Απολλωνίας, όπου η επένδυση των 24 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μίας πρότυπης λουτρόπολης έχει εγκαταλειφτεί στην φθορά του χρόνου.
Εκφράστηκε παράλληλα η θλίψη για το κλείσιμο της λουτρόπολης της Θέρμης και τη στασιμότητα που επικρατεί στην λουτρόπολη του Λαγκαδά.
Στο κλείσιμο της συζήτησης συμφωνήθηκε να διοργανωθεί μια ευρεία σύσκεψη για την νέα λουτρόπολη της Νέας Απολλωνίας, με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και τη συμμέτοχη του δήμου Βόλβης, της Τράπεζας Πειραιώς, της Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Πανελλήνιου Συλλόγου προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον της επένδυσης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!