Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στη Μασσαλία


Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων στα συντρίμμια των δύο παλαιών κτιρίων που κατέρρευσαν την Δευτέρα στο κέντρο της Μασσαλίας. Το πρωί της Τετάρτης ανασύρθηκε και πέμπτο θύμα από τα συντρίμμια. Στα ερείπια των σπιτιών, στη λαϊκή συνοικία Νοάιγ, κοντά στο λιμάνι της πόλης είχαν βρεθεί την Τρίτη τα πτώματα δύο ανδρών και μιας γυναίκας.
Πυροσβέστες και αστυνομικοί συνεχίζουν να σκάβουν προσεκτικά στα ερείπια, καθώς «5 έως 7 θύματα» είναι πιθανόν να βρίσκονται παγιδευμένα, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών.
Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής των Ρεπουμπλικάνων (LR), Ρενό Μιζελιέ, αγνοούνται επτά άνθρωποι πιθανότατα ένοικοι των κτηρίων που κατέρρευσαν.
Μεταξύ αυτών είναι μια γυναίκα η οποία δεν πήγε να πάρει τη μικρή κόρη της από το σχολείο και μια άλλη η οποία «δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι της», εξήγησε ο Μιζελιέ.
Αγνοούμενοι θεωρούνται και δύο άνδρες που βιντεοσκοπήθηκαν από μια κάμερα ασφαλείας στο πεζοδρόμιο, λίγο πριν την κατάρρευση των κτιρίων. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν αυτά τα δύο πρόσωπα κατοικούσαν σε κάποιο από τα κτίρια ή αν ήταν απλώς περαστικοί.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!