Χριστουγεννιάτικη Συναυλία και Εορταστική Συνάντηση Χορωδιών στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Καλαμαριά στις 8 και 11 Δεκεμβρίου



Καλαμαριά    30 – 11-  2018       

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ και ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 8 και 11 Δεκεμβρίου


Τα Χριστούγεννα στην Καλαμαριά  είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με χαρούμενες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη και εορταστικές συναυλίες. Για ακόμη μια χρονιά στόχος του Δήμου  είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα να πλημμυρίσει την πόλη και να μυρίσει Χριστούγεννα.

Στο πλαίσιο αυτό το  Τμήμα Πολιτισμού, Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων οργανώνει εκδήλωση και υποδέχεται τις γιορτές με την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 8.30 το βράδυ, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Την Συναυλία θα διευθύνει ο μαέστρος Γιάννης Κούκας.

Επίσης, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Εορταστική Συνάντηση Χορωδιών με την  Μικτή Χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κούκα,  στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Στη συνάντηση αυτή συμμετέχουν ακόμη τα Χορωδιακά Σύνολα του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η Νεανική Ορχήστρα της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με αριθμημένα δελτία τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν από την είσοδο του Θεάτρου, πριν από την εκδήλωση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!