Ανάβει σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καλαμαριά Δράσεις στα ξύλινα σπιτάκια


    
Καλαμαριά  1212 – 2018


                                                 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ



Αν και η Καλαμαριά  έχει ήδη στολιστεί και οι κεντρικοί δρόμοι έχουν φωταγωγηθεί, η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα σηματοδοτηθεί  αύριο το βράδυ, με την επίσημη φωταγώγηση  του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Δημαρχείου. 
Μετά από το στήσιμο των τριών ξύλινων σπιτιών του Ζαχαρόσπιτου, του Αϊ Βασίλη και της Τεχνολογίας, μπήκε στην κορυφή του δέντρου και το αστέρι και όλα πλέον είναι έτοιμα για την αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση.
Το επίσημο έναυσμα έναρξης των γιορτών θα δοθεί στις 19.00, από τον δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη,  και η  Παιδική Χορωδία του του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς  θα ψάλλει χριστουγεννιάτικα κάλαντα  και τραγούδια, ενώ θα ακολουθήσει το Ιταλο/ελληνικό Folk μουσικό σχήμα Grikanta  που θα ερμηνεύσει  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.
Η περιπλάνηση στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σπιτάκια της πλατείας, θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων, και μέσα από  ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί να ψυχαγωγηθούν, να εκπαιδευτούν και να απασχοληθούν δημιουργικά. 

Το Πρόγραμμα της «Χριστουγεννιάτικης πλατείας» των επόμενων ημερών δείτε το εδώ  https://kalamaria.gr/wp-content/uploads/2018/12/progr-xmas18-small.pdf


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!