Ο Μολυβένιος Στρατιώτης σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες!

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης
σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες!
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, κατάστημα παιχνιδιών ΑΝΕΜΗ

Με διάθεση γιορτινή και δημιουργική, το θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ και η ΑΝΕΜΗ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 18:00 – 20:00, στο κατάστημα παιχνιδιών Ανέμη (Πυλαία, Θεσσαλονίκη).
Αντλώντας έμπνευση από την παράσταση «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Αριστοτέλειον σε διασκευή – σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη, «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες» είναι μια εκδήλωση ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, γεμάτη από πρωτότυπες θεατροπαιδαγωγικές, μουσικές και εικαστικές δραστηριότητες. Μέσα από την αφήγηση και την εμψύχωση του παραμυθιού, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, θα φανταστούν την ιστορία του κλασικού αριστουργήματος αλλιώς, θα δώσουν νέα πνοή στους ήρωές της, θα γίνουν ήρωες της δικής τους εκδοχής της ιστορίας, θα δημιουργήσουν μουσικούς ρυθμούς, ταιριαστούς σε κάθε ήρωα, θα ζωγραφίσουν και θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Ετοιμαστείτε να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία! Σας περιμένουμε!
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Που: Κατάστημα παιχνιδιών Ανέμη, 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, Πυλαία (www.anemishop.gr)
Πότε: Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 18:00 – 20:00
Υπεύθυνη υλοποίησης: Πόλυ Μαριόγλου, θεατρολόγος – εμψυχώτρια
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Λία Κεσοπούλου, lkesopoulou@gmail.com, 6971 95 95 29
*Απαραίτητη η κράτηση θέσης, τηλεφωνικά στο 2310 474 007


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!