Παρουσίαση των θέσεων του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στη Βουλή των Ελλήνων

Η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου συνήλθε σε τέσσερις συνεδριάσεις στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2018 και στις 4 Δεκεμβρίου 2018 με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπ.Τουρισμού «Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις»
Είχε προηγηθεί, τους προηγούμενους μήνες, η συνεργασία των στελεχών του Συνδέσμου με τα στελέχη του Υπ. Τουρισμού πάνω στα θέματα που αφορούν τις Ιαματικές πηγές καθώς και η παρουσία των στελεχών του Υπ. Τουρισμού στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΙΠΕ στις 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στην οποία τα μέλη του Συνδέσμου ενημερώθηκαν για το θέμα και εξέφρασαν τις απόψεις τους.
Στις 29 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΙΠΕ κ. Δανάς Μάρκος παρουσίασε τις θέσεις του ΣΔΙΠΕ όπως αυτές αποκρυσταλλώθηκαν κατά την προηγούμενη συνεργασία των μελών του ΣΔΙΠΕ με τα στελέχη του Υπ.Τουρισμού
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ στο οποίο παρουσιάζονται οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ. Οι θέσεις του ΣΔΙΠΕ παρουσιάζονται μετά το 47ο λεπτό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!