Η Νοτοπούλου σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Μπουτάρης


Απάντηση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έδωσε η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, και υποψήφια για τον κεντρικό δήμο της πόλης, Κατερίνα Νοτοπούλου, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Το Σάββατο, ο κ. Μπουτάρης, με ανάρτησή του στο twitter, είχε εκφράσει τη λύπη του για τα χρίσματα που δίνουν τα κόμματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναφέρεται (και) στην κ. Νοτοπούλου.
Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
— Ioannis Boutaris (@BoutarisIoannis) 15 Δεκεμβρίου 2018
Η κ. Νοτοπούλου αποφάσισε να απαντήσει την Κυριακή στον κ. Μπουτάρη. Με ανάρτησή της στο facebook, υπενθύμισε τη στήριξή που δόθηκε στον κ. Μπουτάρη από την ίδια και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άφησε αιχμές για τη συνάντηση του δημάρχου με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο, Νίκο Ταχιάο και κατέληξε με τη φράση: «Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται...»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προ ημερών συνάντησή του με τον κ. Ταχιάο, ο Γιάννης Μπουτάρης επέλεξε να βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία» «δεν ανέχεται κομματικές υποψηφιότητες», αναφερόμενος προφανώς στην υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Επίσης, αναφερόμενος σε δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο δήμαρχος τόνισε ότι «Μπουτάρης» και «Πρωτοβουλία» είναι το ίδιο πράγμα, κουνώντας το... μαντήλι σε όποιον έχει διαφορετική άποψη.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!