Η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην πολιτιστική-φιλανθρωπική εκδήλωση "Ανάσα Ζωής" του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας και Θράκης



Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Χθες, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά παρακολούθησε και χαιρέτησε τη χορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης "Ανάσα Ζωής" στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη. 
Η ΥΦΕΘΑ συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση που, όπως τόνισε, αποτέλεσε "μια μικρή αλλά σημαντική γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς" και αναφέρθηκε στην ανάγκη για τη συμμετοχή όλων μας στον αγώνα ενάντια στην επάρατη νόσο καθώς "δεν είναι μόνο κοινωνική μας υποχρέωση, αλλά και βασική απαίτηση της ορθόδοξης πίστης μας".
Η Υφυπουργός κα Κόλλια-Τσαρουχά βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης κα Περσεφόνη Μήττα, και σημείωσε ότι "ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο, παραμένει μια από τις ισχυρότερες αποδείξεις της ανάγκης να υπάρχει κοινωνική συνοχή και κοινωνική πρόβλεψη", τονίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι πολιτιστικοί και ανθρωπιστικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, καθώς και τη σταθερή θέληση της σημερινής κυβέρνησης και της ίδιας, να βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη.
--


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!