16ος Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης « ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ» στην Αρετσού


Καλαμαριά   8 – 01  - 2019        

                                           ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ


  16ος Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης « ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ»  στην Αρετσού

 Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνει φέτος τον 16ο Χειμερινό Αγώνα Κολύμβησης  «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ» με απώτερο σκοπό  να γίνει θεσμός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην πλαζ Αρετσούς.

Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 300  και 1.000 μέτρων  μέσα στα νερά του  Θερμαϊκού κόλπου και  θα συμμετάσχουν συνολικά εκατό κολυμβητές. Στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει κοντά τους πολίτες  με τη θάλασσα, να τους προσφέρει τη δυνατότητα μύησης στη χειμερινή κολύμβηση και να γνωρίσουν  τα ευεργετικά οφέλη αυτής της άσκησης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι κολυμβητές θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί της Κυριακής, στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς και στη συνέχεια θα μεταφερθούν με λεωφορείο στην πλαζ Αρετσούς, σημείο εκκίνησης του αγώνα. Μετά τον τερματισμό  οι αθλητές του υγρού στοιχείου, θα επιστρέψουν στο χώρο του κολυμβητηρίου για να  κάνουν χρήση των αποδυτηρίων και των ντους . Αμέσως μετά θα ακολουθήσει τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων.







  



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!