ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ: Απελπιστική η κατάσταση στα Μετέωρα - Να μην μείνει κλειστό κανένα σχολείο




Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        

Απελπιστική η κατάσταση στα Μετέωρα - Να μην μείνει κλειστό κανένα σχολείο

Σοβαρά προβλήματα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα μετά τη χιονόπτωση της περασμένης Παρασκευής αντιμετωπίζουν περιοχές του Δήμου Παύλου Μελά. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υπαλλήλων, η διοίκηση του Δήμου αποδείχτηκε απροετοίμαστη και αδύναμη να κρατήσει το Σάββατο ακόμη και κεντρικούς δρόμους ανοιχτούς.
 
«Ακόμη και σήμερα, όμως, απελπιστική είναι η κατάσταση στα Μετέωρα, όπου κάτοικοι παραμένουν αποκλεισμένοι διότι δρόμοι που ουδέποτε καθαρίστηκαν έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια. Πολλοί δεν μπορούν να μετακινηθούν ούτε για να προμηθευθούν αλάτι από τα σημεία διάθεσης», τονίζει η υποψήφια Δήμαρχος Παύλου Μελά, Σίσσυ Φραγκοπούλου.

Η ίδια υπογραμμίζει την ανάγκη να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου να λειτουργήσουν αύριο χωρίς προβλήματα όλα τα σχολεία στον Δήμο Παύλου Μελά και ειδικά στα Μετέωρα όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν προβλήματα σε τέσσερα σχολεία.

«Τα συνεργεία του Δήμου πρέπει να καθαρίσουν τις αυλές των σχολείων, τα πεζοδρόμια αλλά και το οδικό δίκτυο για να εξασφαλίσουν την ασφαλή μετάβαση των μαθητών», επισημαίνει η Σίσσυ Φραγκοπούλου.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!