Δήλωση στήριξης της Ζωής Βαλασάκη στον Αστέριο Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Ζωή Βαλασάκη. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης με μακρά εμπειρία και προσφορά στα κοινά και στην τοπική κοινωνία. 
Η δραστηριοποίηση της είναι έντονη και συνεχής, καθώς ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου της, δίνει λύσεις, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να επισημάνω την συνεισφορά της ενεργά και σε πολλές πολιτιστικές δράσεις. Η διάθεση της για προσφορά στην αυτοδιοίκηση ήταν πάντα γνήσια και ανόθευτη και στο πλαίσιο αυτό στηρίζει και την παράταξη μας. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Νέα Φιλαδέλφεια, από την οποία κατάγεται η Ζωή  Βαλασάκη, ικανοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής και του δήμου Ωραιοκάστρου, με το οποίο ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Γαλλικό ποταμό. 
Το έργο «Κατασκευή διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας» βρίσκεται πλέον στην ολοκλήρωση του, και εντάσσεται στα πλαίσια έργου για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου πρόσβασης στον οικισμό της Φιλαδέλφειας. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε τα 5 χιλιόμετρα οδικής ασφαλτόστρωσης στην περιοχή, και την αποκατάσταση των όμβριων υδάτων στην τοποθεσία Παναγία, καθώς και ότι έχει εκπονηθεί μελέτη την επόμενη τετραετία, τελειώνοντας το θέμα του νερού της Μυγδονίας, έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας, και έχει ήδη υποβληθεί περιμένοντας την έγκριση από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ, μελέτες 5.000.000 ευρώ, για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου.

Ευχόμαστε στην Ζωή Βαλασάκη καλή επιτυχία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!