Υποψήφιος με τον Παντελή Τσακίρη ο φυσικός-συγγραφέας Παναγιώτης Ασημεόνογλου


Ωραιόκαστρο, 25.01.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Υποψήφιος με τον Παντελή Τσακίρη
ο φυσικός-συγγραφέας Παναγιώτης Ασημεόνογλου

           
Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη τάσσεται ο φυσικός – συγγραφέας Παναγιώτης Ασημεόνογλου, ο οποίος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά».
Ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και από το 1989 μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι έκτοτε εργάζεται ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης.
Πέρα από την επιστημονική ιδιότητά του, ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου είναι και συγγραφέας. Το πρώτο βιβλίο του ήταν το «Σαν άνθη κερασιάς, σπουδή στο σαμουράι ζεν» (Δαιδάλεος, 2017). Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρωτότυπο σύγγραμμα, το οποίο γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό.
Έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε από τις ίδιες εκδόσεις το βιβλίο «Ασκήσεις Αναπνοής από τους Σοφούς της Ανατολής». Ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου έχει επίσης γράψει το «Το εγχειρίδιο ενός Jedi, πώς το Star Wars μπορεί ν΄αλλάξει τη ζωή σου» (iwrite, 2019), ενώ συμμετείχε στο συλλογικό έργο «Ευτυχία και πώς να την κατακτήσεις» (iwrite, 2019).  



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!