Συγκεκριμένες προτάσεις Π. Σκαρλάτου για νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/1/2019
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Εκδήλωση ανάδειξης συγκεκριμένων προγραμματικών προτάσεων για την τοπική ανάπτυξη, με έμφαση στους νέους και στις γυναίκες πραγματοποιούν το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, στις 18.30, στο κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακεδονικού Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο) ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος και τα στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «αν.α.σ.α. για το Ωραιόκαστρο».

Ο γενικός τίτλος της εκδήλωσης είναι «Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθεί η δυνατότητα συμβολής του Δήμου Ωραιοκάστρου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας μέσω της στήριξης Νεοφυούς (start up), Νεανικής και Γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και Γυναικείων Συνεταιρισμών.

Οι ομιλητές: Ιωάννης Νάνος – σύμβουλος επιχειρήσεων Συνεργάτης Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Χωματίδης –Οικονομολόγος, Ιδιοκτήτης start up επιχείρησης, Σουρμαΐδου Παρθενόπη – σύμβουλος κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Οι ομιλητές θα αναλύσουν παραδείγματα και «καλές πρακτικές» συνεργασίας ΟΤΑ και νεοσύστατων επιχειρήσεων και θα εξηγήσουν πώς μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση του τοπικού οικονομικού κλίματος.

Ο Παντελής Σκαρλάτος θα αναφερθεί στο σχέδιο της «αν.α.σ.α», για ενίσχυση της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και θα παρουσιάσει την πρόταση του για τη σύσταση δύο σημαντικών φορέων που θα συμβάλλουν με αποτελεσματικό τρόπο στην ανάπτυξη του Δήμου Ωραιοκάστρου:
- την ίδρυση Θερμοκοιτίδας Ανάπτυξης Νεοφυών Επιχειρήσεων και
- τη σύσταση του Κέντρου Γυναικών Ωραιοκάστρου

Μετά από χρόνια αδράνειας και ολιγωρίας, ο Δήμος Ωραιοκάστρου μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για αύξηση της απασχόλησης και τόνωση της τοπικής ανάπτυξης, με Δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο.

Όλοι μαζί αλλάζουμε το Ωραιόκαστρο!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!