Δημιουργική απασχόληση στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα
Ι Δ Ρ Υ Μ Α   Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Υ   Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Ο Υ   Α Γ Ω Ν Α
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24.1.2019

Δημιουργική απασχόληση στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στις 30/1/2019

Μια εναλλακτική πρόταση δημιουργικής απασχόλησης στους μικρούς του φίλους (μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης), παρέχει το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα την ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Μέσα από την επαφή με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την Ιστορία ως παιχνίδι γνώσης και ψυχαγωγίας. Αποκρυπτογράφηση μηνυμάτων, επιτραπέζια παιχνίδια και θεατρικά δρώμενα είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών και θα απογειώσουν τη φαντασία τους. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την ιστορία της Μακεδονίας από το 19ο αιώνα ως τις αρχές του 20ού και το Μακεδονικό Αγώνα!
Την επιμέλεια του εργαστηρίου έχει η Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Μακεδονικής Ιστορίας και Τεκμηρίωσης, κ. Σταυρούλα Μαυρογένη.
Θα δοθούν αναμνηστικά τετράδια σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ώρες εργαστηρίου: 09:00-13:00
Δηλώσεις συμμετοχής: Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, Προξ. Κορομηλά 23, τηλ. 2310 229778
emailinfo@imma.edu.gr
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ (Περιλαμβάνει ελαφρύ κολατσιό)
* Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!