«Μιλήστε με τον Ανέστη» στη Ν. Φιλαδέλφεια – Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα


Ωραιόκαστρο 13-02-2019
                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Μιλήστε με τον Ανέστη» στη Ν. Φιλαδέλφεια – Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα
Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε» ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» συνεχίζουν τις ανοιχτές συζητήσεις σε όλες τις περιοχές του διευρυμένου δήμου.
Η επόμενη –η τρίτη- ανοιχτή συζήτηση «Με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κελεσόγλειου Πνευματικού Κέντρου.
Οι πολίτες της Ν. Φιλαδέλφειας θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τα προβλήματα της περιοχής και να καταθέσουν τις προτάσεις τους που θα περιληφθούν στο πρόγραμμα δράσης –master plan «Δ. Ωραιοκάστρου 2019-2023» της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» η οποία, με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Δρυμός και Μεσαίο
Η τέταρτη ανοιχτή συζήτηση «Με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθεί στον Δρυμό, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ και η πέμπτη στο Μεσαίο, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Θα ακολουθήσουν –εντός του Φεβρουαρίου- ανοιχτές συναντήσεις και στις υπόλοιπες κοινότητες του διευρυμένου δήμου, καθώς και στην πόλη του Ωραιοκάστρου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων όπου ο Ανέστης Πολυχρονίδης θα δεσμευτεί με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης για την επίλυση των προβλημάτων που θα έχουν ήδη τεθεί υπόψη του από τους δημότες.


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!