Εκδήλωση για τα 14 χρόνια του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων ΕλλαδοςΔελτίο Τύπου 4-2-2019
 ΓΙΑ ΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ   ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ 2019 ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ  ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  

Την ετήσια χρονιάτικη εκδήλωση- συνεστίαση πραγματοποίησε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noisis ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές λουτροπόλεις και βράβευσε, κατόπιν ομόφωνής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου τα ιδρυτικά μέλη  του Συλλόγου, αλλά και στελέχη που διακρίθηκαν για την εθελοντική τους πρόσφορα.
Στο πλαίσιο αυτό βραβεύτηκαν για την προσφορά τους τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου: ο αναπληρωτής πρόεδρος Νώντας Οχονας, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Άκογλαν, ο πρώην  αντιπρόεδρος Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο Β αντιπρόεδρος Ανέστης Βασιλειάδης, ο Γ. Γραμματέας και υπεύθυνος τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης, ο ειδικός γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης, ο Ταμίας Φώτης Γούναρης, ο Νίκος Ματθαίος, ο Γιώργος Πλαγάκος, ο Πέτρος Σαμάνδης, ο Κώστας Μιτσιάλης  και ο Βασίλης Μπαντής. 
Βραβεύτηκαν, επίσης, για την προσφορά τους τα διατελέσαντα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής: Γιώργος Ρείζοπουλος, Χρηστός Γιασκουλιδης, Παναγιώτης Έμμας,  Αλέξης Αναστασιάδης και Θανάσης Λαμπρίδης. Καθώς και: τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού Χρήστο Γεωρνά, Βασίλη Πανταζή, Ανδρέα Τσαουση, Άρη Μποτσιούκη και Αργύρη Καραπαναγιώτη, τα μέλη της Επιτροπή Γυναικών, Χαρούλα Αναστασιάδου, Σοφία Κυριακίδου, Αναστασία Τριαντάφυλλου, Καίτη Κοντοπούλου, Τασούλα Σιούλη, Αλέκα Λαμρίδου και Αλέκα Ρόμα Λαμπρίδου, και τους επιστημονικούς συνεργάτες, τη νομική σύμβουλο Ντίνα Κυριακού και τον Κώστα Σοφούλη από την μακρινή Σάμο, και Θανάση Τσικουρίκα
Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε, επίσης, τα ιδρυτικά μελή του συλλόγου Αλέξανδρο Σταυράκη, Μπαμπή Μπαρμπουνάκη, Γρηγόρη και Τάσο Λαμπρίδη, Μάγδα Μακαρίκα, την Πελάγια Γκλαβίνα, το νέο μέλος Νίκο Κωτσόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αρβανίτης, την περιφερειακή σύμβουλο Νιόβη Παυλίδου, τα μέλη Γρήγορη Ζαρωτιάδη, καθηγητή του ΑΠΘ και υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Κουτσουμπέλια, Γιάννη Ιορδανίδη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου.
Ευχαρίστησε, επίσης, την Νίτσα Παπάζογλου –Όχονα  για την μεγάλη της πρόσφορα, όπως και τον Σεραφείμ Όχονα για την πρόσκληση και φιλοξενία στην Σόφια.
Κλείνοντας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μελή του συλλόγου που πρόσφεραν και σήμερα έφυγαν από κοντά μας, Ντίνο Κουτσέλη, Αλέκο Αναστασιάδη, Χρηστό Καραδήμο και την αείμνηστη Γλυκερία Σπύρου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Σαουλίδης και Γιώργος Αρβανίτης, ο πολιτευτής Αναστάσιος Κοκόγιας (ΚΙΝ.ΑΛ.). και της Υπουργού Τουρισμού.
Χορηγοί της εκδήλωσης και των προσφορών που κληρώθηκαν στους παραβρισκόμενους ήταν: η εταιρεία αφοί Κουμπατσαρη Α.Ε., και οι  λουτροπόλεις: Λουτρακίου Αριδαίας (Ποζαρ) του δήμου Αλμωπίας, Σμοκόβου και Πικρολίμνης και το ξενοδοχείο «το αρχοντικό του Κωστή», ο ξενώνας «Καλλίνικος» και το Hamam hotel από τα λουτρά Άγκιστρου. Τους ευχαριστούμε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!