Aπόκριες 2019 - « ας αρχίσουν οι χοροί» απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Aπόκριες 2019 - « ας αρχίσουν οι χοροί»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου  Κορδελιού υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού οργανώνει ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ  28 Φεβρουαρίου 2019 στο Αμφιθέατρο επί της οδού Εθν. Αντίστασης στις 18.30 μμ και προσκαλεί όλους τους Δημότες σε μία ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, τραγούδι, με την παραδοσιακή ορχήστρα των Χάλκινων Πνευστών "Χρυσοδάκτυλοι" και  με τους Ζουρνάδες και τα Νταούλια του Αργύρη Μάντσου.
Συμμετέχουν: Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, το χορευτικό τμήμα της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε και μαθητές όλων των Σχολείων μας.
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Η  1η   ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ
θα ξεκινήσει στις 18.00 από το Γήπεδο Μπάσκετ (επί της οδού Κ. Καραμανλή) και δια των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Α. Κατσαντώνη θα καταλήξει στο Αμφιθέατρο.
Η  2η   ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ
θα ξεκινήσει στις 18.30 από την Πλατεία Σκρά ( Άγαλμα  Παύλου Μελά)  και δια των οδών Α. Παπανδρέου  και Εθνικής Αντίστασης  θα καταλήξει στο Αμφιθέατρο.
ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ στις 21.00 από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού θα χαρίζει 1.500 πολύχρωμες σφυρίχτρες στους καρναβαλιστές .

« Στηρίζουμε για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία του τοπικού μας Εμπορικού Συλλόγου με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση αυτής της πραγματικά μεγάλης ξέφρενης  γιορτής  χαράς, ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς  η οποία θα καταλήξει και φέτος  σε έ να παλλαϊκό παραδοσιακό ατελείωτο  γλέντι με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια  στο ρυθμό της αποκριάς. Ένα γλέντι  που όλοι έχουμε ανάγκη ανεξαρτήτου ηλικίας και για αυτό  προσκαλούμε  όλους συνδημότες μας να είναι εκεί για να γιορτάσουμε  την Τσικνοπέμπτη και να κάψουμε τον Βασιλιά Καρναβαλο» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας κ. Γιάννης Γούσιος.
...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!