ΔΑΣΩ βόλει: Ήττα απο την ...σφυρίχτραΤην ήττα γνώρισε το ΔΑΣΩ μέσα στο γήπεδο του “Βότση” από την ομάδα της  ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 3-2.

            Πρωταγωνίστριες ήταν οι αθλήτριες των δύο ομάδων οι οποίες προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γεμάτο γήπεδο.


            Το αποτέλεσμα όμως το καθόρισε, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η διαιτησία, η οποία ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Προφανώς συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να είναι συμπτώσεις, αλλά προθέσεις. 
            Πιστεύουμε ότι σε ντέρμπι κορυφής, η “αγαπητή”  Ένωση μας θα έπρεπε να προνοήσει (μέσω της “ανεπηρέαστης” επιτροπή διαιτησίας) να ύπαρξη διαιτησία  αντίστοιχη του αγώνα κορυφής.
Στο δεύτερο σετ και ενώ το σκορ ήταν 25-25, μια λάθος υπόδειξη ανάγκασε το ΔΑΣΩ να χάσει το σετ. Στο πέμπτο σετ, στο τελευταίο πόντο, ένα αψυχολόγητο-αδικαιολόγητο σφύριγμα, δείγμα των προθέσεων του, εξόργισε τις αθλήτριες και ολόκληρο τον πάγκο των φιλοξενούμενων.      

 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  (Σούρβαλης) :  Χατζανδρέα, Μίχου, Τζανέρη, Γκορίτσα, Σουλιώτη(λ), Βασιλειάδη, Παπαδοπούλου(λ), Σωτηράκη, Τουκμενίδου, Φωτοπούλου, Τσιφιτοπούλου, Συνεφιαρίδου, Μουρατίδου, Ιορδανίδου.


ΔΑΣΩ  (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Δόση, Πυργιώτη, Καριοφυλλίδου, Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου (λ), Γκούντα, Χ΄ιωακείμ, Χ΄αντωνίου, Μαλίκα, Σκουλούδη,  Καλομοίρη, Μπαχαράκη, Σιάκη (λ).


  
Τα σετ : 16-25, 27-25, 25-13, 17-25, 15-11

Διαιτητής        :  Μπέλλος Εμμανουήλ
Σημειωτής     :  Μυλοπούλου Δέσποινα

            Την Κυριακή 24-02-2019 στις 18:00  στο Κονταξοπούλειο  το ΔΑΣΩ, θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!