Τους νέους υποψηφίους της ανακοινώνει η «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» Ωραιοκάστρου



Τους νέους υποψηφίους της ανακοινώνει η «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» Ωραιοκάστρου

Τους νέους υποψηφίους οι οποίοι με ανιδιοτέλεια, μαχητικότητα και στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των επιχειρηματικών και τοπικών χαρακτηριστικών της περιοχής του δήμου Ωραιοκάστρου, ανακοινώνει η παράταξη    «Αλληλεγγύη – Ανατροπή», με επικεφαλής τον Γρηγόρη Εδιρνέλη, ως συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τους επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται στα όρια του δήμου.
Προτεραιότητα στην επιλογή των υποψηφίων της παράταξης «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» είναι το να αποτελούν ενεργά μέλη της κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, ξεχωριστές προσωπικότητες στον τομέα του πολιτισμού, στις επιστήμες, στην επαγγελματική σταδιοδρομία, στους κοινωνικούς αγώνες, στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά.
Οι νέοι υποψήφιοι που θα βαδίσουν παράλληλα και θα αγωνιστούν με την «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» και τον επικεφαλής της, Γρηγόρη Εδιρνέλη, είναι η Βασιλειάδου Σοφία, δασολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Πληροφορική, Μπάμπης Καλώνης, υπάλληλος τράπεζας και ενεργόα μέλος αθλητικών σωματείων, Ειρήνη Σαββίδου, Ηλεκτρονικός Μηχανικός και εργάζεται στον ΟΤΕ, Σάκης Σαραμούρτσης, Μηχανολόγος Μηχανικός, και Αφεντούλης Στρατάκης, απόφοιτος τεχνικής σχολής με έντονη συμμετοχή στα κοινά.

Ακολουθούν αναλυτικά βιογραφικά των νέων υποψηφίων.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και είναι μόνιμος κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 2004. Είναι απόφοιτος  του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πληροφορική από το ίδιο Τμήμα. Έχει πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μιλάει άριστα Αγγλικά και γνωρίζει Ιταλικά. Εργάζεται σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση στη Διαχείριση Έργωv για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και συγκεκριμένα σε πρόγραμμα του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο υλοποιείται από το δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ και τους Γιατρούς του Κόσμου. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης και ως σύμβουλος στον Ιδιωτικό τομέα.



ΚΑΛΩΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΤΟΥ ΠΑΥΛΟY
Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο το 1966, κατοικεί στο Παλαιόκαστρο, είναι παντρεμένος με την Όλγα Γρηγοριάδου και έχει ένα γιο. Είναι τραπεζικός υπάλληλος από το 1990. Μέλος του Δ.Σ. του Κεραυνού Ωραιοκάστρου για μία 3ετία κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και των ακαδημιών του, ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα πολλών αθλητριών, ενώ συγχρόνως ενεργοποίησε τις ακαδημίες του ανδρικού τμήματος στην εποχή προ της δημιουργίας του Κονταξοπούλειου γυμναστηρίου. Υπήρξε δραστήριο μέλος της ομάδας δράσης «Αλληλεγγύη για Όλους», ενώ συμμετέχει σε φορείς και συλλογικότητες και παράλληλα δραστηριοποιείται ιδιαίτερα σε κοινωνικές δράσεις.



ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Από τις νεότερες υποψηφίους του συνδυασμού. Γεννήθηκε το 1993 στην Τυφλίδα της Γεωργίας και κατοικεί εδώ και χρόνια στη Λητή. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον ΟΤΕ. Γνωρίζει αγγλικά και ρώσικα. Υπήρξε για χρόνια αθλήτρια του γυναικείου τμήματος της ομάδας Βόλεϊ του Δημόκριτου Μυγδονίας, ενώ σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται σε ομάδα της Νεάπολης.








ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΣΑΚΗΣ
Γεννήθηκε το 1958 στη Νεοχωρούδα όπου και ζει μόνιμα. Είναι έγγαμος και έχει δύο γιους. Είναι πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα το 1981 στο τμήμα αξιολόγησης και επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Από το 1985 μέχρι και σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με την πτηνοτροφία. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρούδας. Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Νεοχωρούδας. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νεοχωρούδας και Πενταλόφου.







ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1975 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και κατοικεί στη Φιλαδέλφεια της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας. Είναι παντρεμένος με την Ράνια Ελευθεριάδου και έχει μια κόρη 15 ετών. Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής με ειδικότητα τεχνίτης εργαλειομηχανών, πιστοποιημένος συγκολλητής PE και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Πολλά χρόνια συμμετέχει στα κοινά σαν ενεργός πολίτης, ενώ είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», ορμώμενος από γνήσιο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του πολίτη και την ανάδειξη των προβλημάτων του δήμου Ωραιοκάστρου.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!