Δήλωση στήριξης του Χρήστου Σμαραγδά στον Παντελή Σκαρλάτο


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ

Ηλεκτρολόγος  - Ιδ. Υπάλληλος

Ονομάζομαι Χρήστος Σμαραγδάς, γεννήθηκα το 2000 και κατοικώ στον Δρυμό Μυγδονίας.
Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς επιθυμώ ο τόπος στον οποίο ζω  και δραστηριοποιούμαι να εξελίσσεται και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την ενεργοποίηση και την συμμετοχή όλων μας.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης το οποίο θα  δώσει τις λύσεις στα χρόνια προβλήματά. Η ασφάλεια, το οδικό δίκτυο, η ενδοδημοτική συγκοινωνία, είναι κάποια από τα καθημερινά θέματα που απασχολούν εμένα και τους συμπολίτες μου.
Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά, στηρίζοντας τον Παντελή Σκαρλάτο, καθώς διέκρινα στο πρόσωπό του γνώση εμπειρία και δυναμισμό. Είναι ένας άνθρωπος, κοντά στους νέους που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και  ξέρει να ανοίγει δρόμους επικοινωνίας.
Επιθυμώ να συνεργαστώ με ενεργούς πολίτες που έχουν όραμά τους, την αναβάθμιση  του δήμου μας. Για το λόγο αυτό επέλεξα τον Παντελή Σκαρλάτο και δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος   με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης, «αν.α.σ.α.».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!