Δήλωση στήριξης Βάιου Φυλακτού στον Παντελή Σκαρλάτο


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΒΑΙΟΥ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Ονομάζομαι Βάιος Φυλακτός και είμαι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Επειδή πιστεύω πως μόνο με τη  συμμετοχή στα κοινά πράγματα μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή των πολλών, ενεργοποιήθηκα αμέσως στο φοιτητικό κίνημα, με σκοπό την αναβάθμιση των Πανεπιστημίων και τη γενικότερη άνοδο του επιπέδου της Παιδείας στον τόπο μας.  Προσπαθώ να έχω ευρύτερους ορίζοντες και για αυτό έχω λάβει μέρος σε πολλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα Νέων.
Εκτός από την Ανώτατη Παιδεία όμως, με ενδιαφέρει πολύ και η καλή προοπτική του τόπου μου. Ως νέος άνθρωπος θέλω μία σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση στο δήμο μου, ικανή να λύσει όχι μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να δώσει μια αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή, στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους με πρωτοβουλίες  για αύξηση της απασχόλησης και ενίσχυση της δημιουργικότητας της νέας γενιάς.
Για αυτό, θα είμαι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Μονολόφου και   δηλώνω την έμπρακτη στήριξη μου στον Παντελή Σκαρλάτο για τη διαμόρφωση  ενός Πρότυπου Σύγχρονου Δήμου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!