Δήλωση στήριξης Αντώνη Βαραγκούλη στον Παντελή Σκαρλάτο



ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΑΓΚΟΥΛΗ

Αστυνομικός
Ο τόπος μας έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια σε μία τελματώδη κατάσταση.  Για τα μεγάλα ζητήματα της τοπικής ανάπτυξης, της απασχόλησης των νέων και της βελτίωσης των υποδομών  κανένα σχέδιο δεν παρουσιάστηκε, καμία σοβαρή παρέμβαση δεν έγινε, πουθενά δεν είδαμε κάποια πρόοδο.
Ο μέσος πολίτης του Δήμου μας δε νιώθει πως ζει μέσα σε μια ευνομούμενη Πολιτεία. Η αίσθηση της ασφάλειας έχει υποχωρήσει πολύ, με αποτέλεσμα τώρα πια να μιλάμε για  εκτεταμένη ανασφάλεια  που καθιστά τον πολίτη δυσαρεστημένο στην καθημερινή του ζωή.  Η σημερινή διοίκηση δεν κατάφερε, από τα  “μικρά” ζητήματα παραβατικότητας έως πιο σημαντικά γεγονότα που απειλούν την ομαλότητα της καθημερινότητας μας, να επιβάλλει λύσεις. Ούτε καν δημοτική αστυνομία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει για μία στοιχειώδη αίσθηση ασφάλειας των συνδημοτών μας.
Πιστεύω, πως  ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Να ξεφύγουμε από την ασφυξία, να πάρουμε ανάσα. Με τη συμμετοχή όλων μας σε μία κοινή προσπάθεια, για να αποκτήσει  ο Δήμος μας τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης, της σύγχρονης και λειτουργικής πόλης , της καθημερινότητας με ασφάλεια και ηρεμία.  
Για αυτό, θα είμαι υποψήφιος με την “αν.α.σ.α για το Ωραιόκαστρο” για μία νέα, αποτελεσματική διοίκηση με Δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο.
Αντώνης Βαραγκούλης
·         Είμαι αστυνομικός από το 1990 και έχω υπηρετήσει σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες αλλά και σε υπηρεσίες της διεύθυνσης διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας στο εξωτερικό
·         Μέλος  του Δ.Σ Αστυνομικών Θεσσαλονίκης
·         Εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ)
·         Είμαι Κάτοικος Ωραιοκάστρου  από το 2000, παντρεμένος με την Κωνσταντούδη Όλγα με την οποία έχουμε αποκτήσει μία κόρη


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!