Επίσκεψη Γ. Παπακωνσταντίνου στην ΕΥΑΘ



Θεσσαλονίκη, 5 Φεβρουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επαφές με δημόσιους οργανισμούς και φορείς της πόλης με στόχο την εξεύρεση λύσεων σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιεί ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του ο κ. Παπακωνσταντίνου επισκέφτηκε τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΥΑΘ κ. Γιάννη Παπαϊωάννου.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν το σοβαρό πρόβλημα ακαταλληλότητας του νερού που αντιμετωπίζει η Δημοτική Ενότητα της Μυγδονίας (Μελισσοχώρι, Δρυμός, Λητή) και τα έργα υποδομής που καλούνται να γίνουν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου που θα ενισχύσουν τη χωρητικότητα του δικτύου και θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος.
Εκεί διαπιστώθηκε η μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση των διαδικασιών από πλευράς Δήμου Ωραιοκάστρου για την ολοκλήρωση των μελετών χωροθέτησης των νέων δεξαμενών στο Ωραιόκαστρο, που έχει ως αποτέλεσμα τη συνολική καθυστέρηση του σχεδιασμού για παροχή καθαρού και πόσιμου νερού από την ΕΥΑΘ στο Μελισσοχώρι, το Δρυμό και την Λητή.
Επίσης τονίστηκε, για άλλη μία φορά, από την πλευρά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η αναγκαιότητα της ανάπλασης των σημείων που θα κατασκευαστούν οι δεξαμενές και η κατασκευή παιδικών χαρών σε αυτές με την φροντίδα και τη δαπάνη της ΕΥΑΘ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προς την κοινωνία του Ωραιοκάστρου, μία πρόταση η οποία είχε τύχει της θετικής ανταπόκρισης από τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ κ. Κρεστενίτη σε παλαιότερη συνάντηση.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν τα στελέχη της παράταξης Ευάγγελος Κανταρτζής Γιώργος Παραπανίσιος και ‘Άγγελος Πανούσης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!