Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στον κατήφορο των μικροσκοπιμοτήτων που εξυπηρετεί

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και την παράταξη του στον κατήφορο της μικροπολιτικής και των μικροσκοπιμοτήτων που εξυπηρετεί.
Η στάση του για το θέμα των λατομείων, για τα οποία εμφανίζεται να αγνοεί επιδεικτικά την αλήθεια, είναι απολύτως ενδεικτική του ενδιαφέροντός του για την κοινωνία και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν λαμβάνει υπόψη του ούτε όσα αποτυπώνονται για το θέμα των λατομείων ακόμη και από μη φιλικά διακείμενους προς την σημερινή διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.
Παραδίδουμε την ανεύθυνη στάση του κ. Παπακωνσταντίνου και της παράταξης του, που δήθεν κόπτονται για το θέμα των λατομείων, αλλά το μόνο που πράττουν είναι φθηνή αντιπολίτευση, στην κρίση των πολιτών του δήμου μας.
Από την στιγμή που ο κ. Παπακωνσταντίνου τηρεί τέτοια επιζήμια και επιβλαβής στάση για το ζήτημα των λατομείων, ίσως είναι προτιμότερο να μην παραστεί καθόλου στην αυριανή σχετική συγκέντρωση με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!