Α.Τριανταφυλλίδης: «Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να κάνει πράξη προσωρινές συντάξεις εντός τετραμήνου και 120 δόσεις».

«Η Κυβέρνηση οφείλει, αυτό που λέμε υψηλή πολιτική, να το αποτυπώσει επί του εδάφους, δηλαδή στην τσέπη και στην καθημερινότητα του κόσμου. Δηλαδή, προσωρινές συντάξεις. Πρέπει να κόψει το κεφάλι του το Υπουργείο Εργασίας, να της δίνει μέσα σε τέσσερις μήνες. Δεν μπορεί η προσωρινή σύνταξη των 300 - 500 ευρώ που ο άλλος θέλει να βάλει ένα πιάτο μπροστά του, να μη δίνεται μέσα στο τετράμηνο», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στo Kontra Channel και στο δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των 120 δόσεων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε «Από το Σεπτέμβριο ακούμε για τις 120 δόσεις. Έχει περάσει ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος, ο Νοέμβριος, ο Δεκέμβριος..΄Οταν λέμε κάτι σαν κυβέρνηση πρέπει να το υλοποιούμε, ειδάλλως εξατμίζεται η δυναμική του. Το πάμε από  μήνα σε μήνα κι από μήνα σε μήνα. Να έρθει επιτέλους. Φέρτε τις 120 δόσεις».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!