Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Μεγάλη Ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεληγιάννη και της παράταξης «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου».




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Μεγάλη Ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεληγιάννη και της παράταξης «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου».

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πληθώρα κόσμου, ολοκληρώθηκε η 1η Μεγάλη Ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Παύλου ΜελάΔημήτρη Δεληγιάννη και της παράταξης «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου», την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».
Η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του Δημήτρη Δεληγιάννη, ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική, μιας και αίθουσα και εξώστης, ήταν ασφυκτικά γεμάτα, με τον κόσμο να κατακλύζει τους διαδρόμους, τις σκάλες και αρκετούς να βρίσκονται στο φουαγιέ, λόγω έλλειψης χώρου.
Ο Δημήτρης Δεληγιάννης, εμφανώς συγκινημένος, αφενός από την αθρόα προσέλευση, αφετέρου από το ολιγόλεπτο βίντεο, που παρουσιάστηκε στην έναρξη της εκδήλωσης, με καθημερινούς αλλά σπουδαίους ανθρώπους να μιλάνε για τον ίδιο, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον λόγο που είχε ετοιμάσει και μίλησε στον κόσμο, μέσα από την καρδιά του.
Η καθαρότητα και ο δυναμισμός που έβγαλε, από τα βάθη της ψυχής του, άγγιξαν τον κόσμο, ο οποίος και ανταπέδωσε απλόχερα την στήριξή του.
Βροντερό παρόν έδωσε και η Νεολαία, μιας και ο Δημήτρης Δεληγιάννης, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην νέα γενιά. Το κεντρικό του σύνθημα «Θέλω να γνωρίΖΩ, να μπορώ να αποφασίΖΩ, θέλω να αλλάΖΩ, για να μπορώ να ΖΩ» ήταν αυτό το οποίο άγγιξε και ξεσήκωσε, σε μια αυτοδιοίκηση όπου κυρίαρχο λόγο και βήμα, θα έχει ο πολίτης.
Ο Δημήτρης Δεληγιάννης παρουσίασε τους 5 βασικούς πυλώνες του προγράμματός του, ΑγκαλιάΖΩ την Πόλη μου, ΑνθίΖΩ την Πόλη μου, ΑποφασίΖΩ στην Πόλη μου, ΦροντίΖΩ την Πόλη μου και ΣχεδιάΖΩ την Πόλη μου και ακολούθησε Παρουσίαση μέρους των υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων (52 υποψήφιοι). Η παράταξη «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου» αποτελείται από καθημερινούς, καθαρούς ανθρώπους, πετυχημένους, ο καθένας στον τομέα του. Ανθρώπους με όνειρα για μια καλύτερη πόλη, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου»
Αβραμάκη Κατερίνα, Ακριτίδου Δήμητρα, Αναστασιάδης Νικόλαος, Ανθίτσος Κωνσταντίνος, Βουτσάς Σταύρος, Γαλιγαλίδης Θεόδωρος, Δατσογιάννη Νίκη, Δεληγιάννης Γεώργιος, Δεληγιάννης Πέτρος, Ευθυμιάδης Δημήτριος, Ευτυχίδης Πρόδρομος (Μάκης), Θεοδωροπούλου Ελένη, Ιατρούδης Αναστάσιος (Τάσος), Ιατρούδης Ιωάννης, Ιωακειμίδης Παναγιώτης, Ιωσηφίδης Γρηγόριος, Καπουτζής Γεώργιος, Καρακουλάκη Μαργαρίτα (Μάγγυ), Καστανίδης Χρήστος, Κεσίδου Ελένη (Ελίνα), Κετσακίδης Περικλής, Κουλίδης Χρήστος, Κρίκης Προκόπης, Κωνσταντινίδου Ειρήνη, Λάππας Ιωάννης, Μαντζούφας Μιχαήλ, Μιχαήλ Σοφία, Μπατζόλης Γεώργιος, Μπότη Ελένη, Νάνος Παναγιώτης, Παϊραζίδης Πολύκαρπος, Παπαδόπουλος Σάββας, Παπαδόπουλος Χιονάς, Παπαδοπούλου Αναστασία, Παπαδοπούλου Άννα, Παπαδοπούλου Ευλαμπία (Εύα), Παπαδοπούλου Ιουλία, Πασχαλίδης Νικόλαος, Πετρίδης Κωνσταντίνος, Σαραγιώτης Γεώργιος, Σίββας Γεώργιος, Σιδηρόπουλος Παύλος, Σταματιάδης Ιωάννης, Τοκαλάκης Νικόλαος, Τοπάλη Μαρία, Τσάνγκου Ελένη, Τσαντεκίδης Ευριπίδης, Τσιακμακίδου Χρύσα, Τσιαμήτρου Ευδοξία (Εύη), Χαΐνογλου Κατερίνα, Χατζηνικολοπούλου Αναστασία, Χρυσικός Γεώργιος.

Απόσπασμα της εκδήλωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:
https://www.youtube.com


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!