Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


Ωραιόκαστρο 25-03-2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στη σημασία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου αναφέρεται στο μήνυμά του για τη σημερινή μέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης.
Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο κ. Πολυχρονίδης σημειώνει τα εξής:
«Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου αποτελεί ημέρα μνήμης και δόξας για ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Είναι μέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξαν οι πρόγονοί μας, οι οποίοι πρέπει -στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας- να αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.
Η διατήρηση της ιστορικής μνήμης είναι το δικό μας χρέος προς τα παιδιά μας. Άλλωστε λαός χωρίς μνήμη, ιδανικά και στόχους δεν έχει μέλλον.
Και εδώ, στη Μακεδονία, έχουμε αποδείξει, πως και μνήμη έχουμε και σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες των ηρώων οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους για την ελευθερία.
Χρέος μας είναι να μην πάνε χαμένοι αυτοί οι αγώνες. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την Ελλάδα της προόδου, της ευημερίας, της συνεργασίας, της ασφάλειας και της δημοκρατίας».


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!