Κοντά στους νέους αγρότες ο Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του σε γειτονιές του δήμου Ωραιοκάστρου



Ωραιόκαστρο 26-03-2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοντά στους νέους αγρότες ο Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του σε γειτονιές του δήμου Ωραιοκάστρου

Κοντά στους αγρότες βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης δηλώνοντας τη στήριξή του στους νέους οι οποίοι επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν στη γεωργία ή στην κτηνοτροφία, δυο τομείς που καταγράφουν ιδιαίτερη δυναμική σε κοινότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.
Συγκεκριμένα, με την ευκαιρία του πρόσφατου εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας της Γης (20 Μαρτίου) –η οποία είναι αφιερωμένη στο θαύμα της ζωής στον πλανήτη Γη – ο κ. Πολυχρονίδης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δρυμού, Κωνσταντίνο Χατζηπαραδείση με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής και κυρίως τους νέους αγρότες. Στο επίκεντρο της συζήτησαν βρέθηκαν οι προσδοκίες των αγροτών από τη νέα δημοτική αρχή, καθώς και οι γενικότερες αναπτυξιακές προοπτικές και δυνατότητες που έχει ο δήμος Ωραιοκάστρου. Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, καθώς ο κ. Πολυχρονίδης προέρχεται από αγροτική οικογένεια και στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια βοηθούσε τους γονείς του σε όλες τις αγροτικές εργασίες. «Έχοντας περάσει σχεδόν από όλες τις αγροτικές εργασίες και έχοντας γονείς και παππούδες αγρότες, καταλαβαίνω τον μόχθο και τις αγωνίες των γεωργών και των κτηνοτρόφων οι οποίοι, σημειωτέον, συμβάλλουν στην παραγωγή πλούτου και στην αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ. Ο πρωτογενής τομέας και τα αγροτικά προϊόντα αποτελούν το ισχυρό εξαγωγικό ‘’χαρτί’’ για τη χώρα μας και ειδικότερα για το Ωραιόκαστρο», είπε ο κ. Πολυχρονίδης ο οποίος δεσμεύτηκε ότι ως δήμαρχος θα έχει στις προτεραιότητές του τη στήριξη των αγροτών και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. 
Κατά τη νέα περιοδεία του στον Δρυμό ο κ. Πολυχρονίδης - συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ΔΕ Μυγδονίας του δήμου Ωραιαιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα», Γιώργο Χατζηαγόρου- συναντήθηκε και με μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου. Στη διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του συλλόγου και υπογράμμισε πως ως δήμαρχος θα δώσει έμφαση στον πολιτισμό και θα στηρίξει τους πολιτιστικούς συλλόγους.
Επίσης ο κ. Πολυχρονίδης πραγματοποίησε περιοδεία στη Νεοχωρούδα όπου επισκέφθηκε το τοπικό ιατρείο για να δει από κοντά τις συνθήκες λειτουργίας του, ενώ συνέχισε τις συναντήσεις με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε με τη διευθύντρια του Λυκείου Καλλιθέας, με τον διευθυντή του Γυμνασίου Καλλιθέας, καθώς και με διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου και συζήτησαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων αλλά και του δήμου γενικότερα.
Να σημειωθεί ότι η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» συνεχίζεται και οι πολίτες  μπορούν να καλούν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στέλνοντας email στο sinergasiatora@gmail.com για να συζητήσουν επί τόπου τα προβλήματα που τους απασχολούν.

(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!