Δέκα νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος ΛίλτσηςΘεσσαλονίκη, 06.03.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δέκα νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης

Στην ανακοίνωση δέκα νέων υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Λίλτσης.
Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι είναι οι εξής:

Πολίχνη 
Δουλκερίδης Ανέστης, Δαμιανός Στέλιος, Αθανασιάδης Βασίλης, Σατσιάν Ελένη Γιαννακίδου, Περσεφόνη Μαρίνα, Μωραΐδου Σιδηροπούλου Τζένη.
Ευκαρπία 
Σταματίου Χριστόδουλος 

Σταυρούπολη 
Παντιά Λασκαρίνα, Γρηγοριάδου Έφη, Παπαδημητρίου Τάσος.

«Με την ανακοίνωση των νέων υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξής μας ολοκληρώνουμε σιγά σιγά την ομάδα εκείνη που στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου θα δώσει τον αγώνα για να αλλάξει η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν διαπρέψει επαγγελματικά, έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά και όραμά τους είναι να γίνει ο δήμος Παύλου Μελά ένας σύγχρονος και ευρωπαϊκός δήμος, ένας δήμος πρότυπο. Την ώρα που ο δήμαρχος είναι... ανύπαρκτος από τα μεγάλα και τα μικρά γεγονότα του δήμου μας εμείς επιμένουμε Θετικά... Δυτικά» αναφέρει σε δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Λίλτσης.

Σημειώνεται πως όλα τα βιογραφικά και οι φωτογραφίες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όπως και οι θέσεις της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» βρίσκονται στην ιστοσελίδα της παράταξης www.liltsis.gr.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!