«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (ξανά) έρχονται στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»



                                                                                             Μάρτιος 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (ξανά) έρχονται
στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»

H θεατροποιημένη εκδοχή του παραμυθιού «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε σκηνοθετική επιμέλεια Άννης Τσολακίδου παρουσιάζεται για άλλη μια φορά την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019ώρα 6 μ.μ., από το ΚΘΒΕ στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310 277113) . Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Υπόθεση: Μια όμορφη κοπέλα γίνεται αιχμάλωτη ενός τρομακτικού τέρατος προκειμένου να σώσει τον πατέρα της. Η Πεντάμορφη φοβάται το άσχημο τέρας και λαχταρά να ξεφύγει από αυτό. Κάθε βράδυ το Τέρας της ζητάει να τον παντρευτεί και κάθε βράδυ η Πεντάμορφη του αρνείται. Πρέπει να μάθει να αγαπά το Τέρας.

Οι μέρες περνούν και η Πεντάμορφη σιγά σιγά ερωτεύεται το Τέρας. Όταν κάποια στιγμή το φιλάει, ένα λαμπερό σύννεφο καλύπτει το Τέρας και η Πεντάμορφη τρομάζει. Μετά από λίγη ώρα το σύννεφο διαλύεται. Πίσω του βρίσκεται ένα πανέμορφο παλικάρι που την κοιτά στα μάτια με λατρεία και της αποκαλύπτει ότι έγινε Τέρας εξαιτίας μιας κατάρας που θα λυνόταν όταν βρισκόταν κάποια που θα τον αγαπούσε πραγματικά. Της εξομολογείται πόσο πολύ την αγαπάει και πόσο μόνος νιώθει όταν δεν είναι κοντά του. Η Πεντάμορφη και το Τέρας παντρεύονται και ο γάμος τους είναι ο πιο ευτυχισμένος γάμος που υπήρξε ποτέ.
Συντελεστές
Σκηνοθετική επιμέλεια: Τσολακίδου Άννη, Κοστούμια: Μπρούφας Χρήστος
Ηθοποιοί
Γιαννούση Ελένη, Νταρακτσής Χρίστος, Ροδοβίτης Τάσος



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!