Συγχαρητήρια επιστολή του Αστέριου Γαβότση προς το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου


28 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγχαρητήρια επιστολή του Αστέριου Γαβότση προς το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, απέστειλε επιστολή προς το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου μετά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του.

Ο κ. Γαβότσης  τόνισε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου για την τόνωση της τοπικής αγοράς επισημαίνοντας την κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Ωραιόκαστρο. Μια σημαντική δράση για τους επαγγελματίες της περιοχής, που βιώνουν μια απ΄ τις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αναφέρει στην επιστολή του:

«Η Διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου και εγώ προσωπικά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια μου στο νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στα μέλη του για τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στη θητεία που έχουν μπροστά τους.
Ο δήμος Ωραιοκάστρου θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθειά του Εμπορικού Συλλόγου στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική αγορά και τους επαγγελματίες.
Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους σας για να συζητήσουμε τα προβλήματα της αγοράς, να αναζητήσουμε λύσεις και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για όλους τους επαγγελματίες, που βιώνουν μια απ τις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
Ήδη μαζί προχωράμε τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Ωραιόκαστρο(Open Mall).
‘Ένα σημαντικό έργο, μια συλλογική δράση, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, τη δημιουργία ενός ισχυρού, ανταγωνιστικού και βιώσιμου κέντρου λιανικής πώλησης, έτσι ώστε να καταφέρουμε να προσελκύσουμε αγοραστικό κοινό και από άλλες περιοχές, μέσω της λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής μας».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!