Εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και ψηφοδελτίου απο την παράταξη Καλαμαριά Πρώτη Ξανά και τον Τεμεκενίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο δημοτικό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Άρης Τεμεκενίδης, παρουσίασε χθες το βράδυ τους 6 + 1 βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης "Καλαμαριά Πρώτη Ξανά", εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου. Αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτει για την Καλαμαριά, ενώ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μετά τις εκλογές μια νέα διοίκηση, με όραμα, σχέδιο και διάθεση για σκληρή δουλειά.
Παράλληλα, παρουσίασε τους 41 πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης, σηματοδοτώντας την ετοιμότητα της παράταξης για την εκλογική αναμέτρηση. Οι υποψήφιοι προέρχονται από κάθε τομέα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Καλαμαριάς, με σημαντικές επιτυχίες ο καθένας στον τομέα του και με σημαντική εθελοντική συμμετοχή σε κοινωνικές και αναπτυξιακές δράσεις.
Την εκδήλωση άνοιξε ο χειρούργος ορθοπαιδικός και Διευθυντής του Γ.Ν.Θ. "Άγιος Παύλος", κ. Νίκος Βαχαβιώλος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!