Κ. Πατσαλάς: Κλείνει ένας όμορφος κύκλος με πολλές δυσκολίες

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014-ΜΑΡΤΙΟΣ 2019
Κλείνει σήμερα με την παραίτησή μου από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού ένας όμορφος κύκλος με πολλές δυσκολίες αλλά και αρκετές κερδισμένες μάχες, άλλες μεγάλες κι άλλες μικρότερης σημασίας.
Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος κ. Κατσίκας Αθανάσιος, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία και ο οποίος έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και συμπαράστασή μου καθώς υπήρξε άοκνος συνεργάτης και συνοδοιπόρος αυτά τα 4,5 συναπτά έτη.
Στην απόφαση της παραίτησης κατέληξα για λόγους ηθικής τάξης καθότι διαφώνησα με τη διοικούσα δημοτική παράταξη, στην οποία ανήκα μέχρι πρότινος, ως προς το χαρακτήρα που πρέπει να έχουν τα κοινοτικά συμβούλια.
Ακλόνητη άποψή μου είναι ότι τα τοπικά συμβούλια πρέπει να εκπροσωπούν το καλό της Κοινότητας και όχι το καλό της εκάστοτε δημοτικής παράταξης που διοικεί.
Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Από αύριο κιόλας μια ομάδα νέων ανθρώπων βγαίνουμε μπροστά για να δώσουμε πνοή σε ένα ανεξάρτητο σχήμα που θα διεκδικήσει να παρέμβει στα τοπικά πράγματα ως μοχλός πίεσης και ως εργαλείο διεκδίκησης.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν αυτήν την πρώτη προσπάθεια μέχρι σήμερα και να τους πω ότι η προσπάθεια για να αλλάξουμε τον τόπο που ζούμε δεν σταματάει εδώ απλά αλλάζει ρότα. Μπαίνει στη σωστή. Για αυτό τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η στιγμή της συσπείρωσης και της ανάληψης πρωτοβουλιών.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!