Πλούσια η ραστηριότητα του μήνα Μάρτη της ΔΚΠΩ Αλληλεγγύης - Ανατροπής


ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΚΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
                                                                                                                              Δελτίο τύπου

Συνεχής, έντονη και δημιουργική υπήρξε η παρουσία των μελών της Δ.Κ.Π.Ω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και του επικεφαλής της ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΔΙΡΝΕΛΗ τις πρώτες ημέρες του Μάρτη. Συγκεκριμένα, στις 4 του μήνα επισκέφτηκαν και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου. Το Σάββατο 9 Μαρτίου επισκέφθηκαν το Μελισσοχώρι και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και τους κατοίκους του για τα προβλήματα του χωριού. Την Τετάρτη 13 Μαρτίου συμμετείχαν σε συνέδριο στην Αθήνα στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με θέμα «έξυπνες πόλεις» (smart cities) από όπου και αποκόμισαν χρήσιμες γνώσεις και υλικό. Την Κυριακή στις 17 του μήνα συμμετείχαν στα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης της ΑΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο την οποία και θα ενισχύσουν με βιβλία από προσφορές των μελών της. Την Δευτέρα στις 18 Μαρτίου επισκέφθηκαν τον γενικό Γραμματέα του Δήμου Ωραιοκάστρου για να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι για θέματα λειτουργίας του Δήμου και του προσωπικού. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «Άγιος Παντελεήμων» όπου και συζήτησαν με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Η ΔΚΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ υπήρξε αρωγός όλων των δημοτών τα πέντε σχεδόν χρόνια της παρουσίας της στο δημοτικό συμβούλιο, στήριξε κάθε θετικό μέτρο, καυτηρίασε και κατήγγειλε ό,τι ήταν αντίθετο στα συμφέροντα του Δήμου, στάθηκε αγωνιστικά δίπλα στο πλευρό των δημοτών και δίνει καθημερινά μάχες για την προώθηση του κοινωνικού προσώπου του Δήμου και την προστασία του περιβάλλοντος.
Έδωσε και κέρδισε μάχες για να ανατραπεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση δανειοθαλάμου αδρανών υλικών στο Δρυμό και είναι αληθινό στήριγμα στον αγώνα των κατοίκων της Καλλιθέας και του Ωραιοκάστρου για τα νέα λατομεία δίνοντας βροντερό παρών σε όλες τις συνελεύσεις των κατοίκων και των συλλόγων για να μην λειτουργήσουν τα δύο νέα λατομεία στην περιοχή.
Ο αγώνας της παράταξης μας για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας συνεχίζεται. Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό των πολιτών, οι οποίοι θα ενισχύσουν στις επερχόμενες εκλογές την ΔΚΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Ωραιόκαστρο.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!