Ανακοίνωση της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΝΑΤΡΟΠΗ του δήμου Παύλου Μελά για την συμμετοχή υποψηφίου σε άλλο συνδυασμό

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Η αυτοδιοικητική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των social media δήλωση του κ. Νικόλαου Γκελεφέση ο οποίος αναφέρει πως το όνομά του ανακοινώθηκε στο συνδυασμό της απελθούσας παράταξης της διοίκησης χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Συγκεκριμένα η αυτοδιοικητική παράταξη αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

“Άραγε πόσοι ακόμα ανακοινώθηκαν χωρίς να το γνωρίζουν;


Δήλωση Νικόλαου Γκελεφέση

Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα ότι ο δήμαρχος Παύλου Μελά ανακοίνωσε σε πρόσφατη εκδήλωση της παράταξής του την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του. Δυστυχώς, η αναφορά του στο πρόσωπο μου έγινε χωρίς τη συναίνεσή μου. Προσωπικά, κατάλληλο και ιδανικό δήμαρχο Παύλου Μελά θεωρώ τον γιατρό και επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” Γιώργο Λίλτση με τον οποίο άλλωστε, συντάσσομαι. Ο Γιώργος Λίλτσης είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος, κατά την κρίση μου, μπορεί να διοικήσει σωστά τον δήμο μας και να τον μετατρέψει σε δήμο πρότυπο για όλη τη χώρα".


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!