Δήλωση στήριξης του Ηλία Ποτούρη στον Αστέριο Γαβότση

Καλωσορίζουμε στη Αυτοδιοικητική μας Παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ τον συμπολίτη μας από το Πετρωτό Ηλία Ποτούρη, έναν νέο άνθρωπο γεμάτο αισιοδοξία, μια παρουσία που θα είναι δημιουργική  στα κοινά του Δήμου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, για να γίνει ο δήμος μας, ένας δήμος νοικοκυρεμένος, καθαρός, φιλόξενος, και κυρίως σύγχρονος, κάτι που το χρωστάμε σε όλους τους νέους.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΤΟΥΡΗ
Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας.Σαν νέος άνθρωπος, θέλω να συμπορευθώ με τον σημερινό μας δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριο Γαβότση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας, και κυρίως να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον αυτού του τόπου με ελπίδα και αισιοδοξία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!