Η Βασιλική (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση στηρίζει τον Αστέριο Γαβότση


Η Βασιλική (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση είναι ένα από τα δραστήρια μέλη της παράταξης μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τοπική σύμβουλος στην κοινότητα του Δρυμού. Με την εμπειρία της από τη δραστηριότητα της στον πολιτισμό και στα κοινά της περιοχής της, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Δήμο.
Δήλωση της Βασιλικής (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση
Με γνώμονα την αγάπη μου προς τον τόπο μας, αλλά και για τους συνδημότες και φίκους μου, αποφάσισα να συμμετάσχω για δεύτερη φορά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλευρό του άξιου και ικανού Δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση,και υπόσχομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο τόσο για τον τόπο μας, για εμάς τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά μας.
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό « Πολιτεία με Όραμα» ξεπερνά πολιτικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες, έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου όπου ζω εγώ η ίδια και μεγαλώνω το παιδί μου, τα οποία θα στηρίζω με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.
Με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την στήριξή σας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να καταφέρουμε παλεύοντας συλλογικά, την μέγιστη δυνατή βελτίωση των συνθηκών του τόπου μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!