Δήλωση της Σταυρούλας Πάνου Γερονικολάκη στον Αστέριο Γαβότση


Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, εντάσσεται πλέον η Σταυρούλα Πάνου Γερονικολάκη από τον Δρυμό. Μία ιδιαίτερα δραστήρια συμπολίτισσα μας, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο.
Δήλωση της Σταυρούλας Πάνου Γερονικολάκη
Η ανάμιξη νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η συμμετοχή μου και η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι κάτι που μας αφορά όλους άμεσα, διότι πρόκειται για το μέλλον μας, για τον τόπο που κατοικούμε, εμείς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να σταθώ δίπλα στο πλευρό του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, έναν άνθρωπο που γνωρίζω πολύ καλά, γι αυτό και τον εμπιστεύομαι, για ένα μέλλον όπως το ονειρεύομαι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!